:

:

TV Most

clock

Jun 05, 2020   18:06

0

163

Vulin: Svaki deo naše zemlje zaslužuje pođednaku pažnju

Pokret socijalista veruje da svaki deo naše zemlje zaslužuje pođednaku pažnju, zaslužuje da se u nju ulaže, da bude dobro mesto za život, poručio je predsednik PS Aleksandar Vulin prilikom obraćanja članovima svoje partije u Novom Bečeju.

Vulin je kazao da on i njegova partija veruju da svaki deo naše zemlje zaslužuje pođednaku pažnju i da svaki deo Srbije zaslužuje da bude dobro mesto za život.

"Pokret socijalista veruje da svaki deo naše zemlje zaslužuje pođednaku pažnju, zaslužuje da se u nju ulaže, da bude dobro mesto za život", rekao je Vulin, saopštio je PS.

Predsednik PS-a je poručio građanima Vojvodine da nikada ne dozvole da bilo ko odlučuje umesto njih i da ne dozvole da ih bilo ko deli, jer ova zemlja pripada svakom ko se u njoj rodio i svakom ko želi da mu se ovde rađaju deca.

"Svi koji žive ovde, na prostoru AP Vojvodine, zaslužuju da se o njima brine, da se vodi računa, ali da nikada ne dozvole da bilo ko odlučuje umesto njih, da ih bilo ko deli, da bilo ko pita kad je ko od vas došao, da ih deli na dođoše i nađoše, da njihovu vrednost procenjuje po tome kada su mu roditelji došli.

U Vojvodinu je svako odnekud došao i zato ova zemlja pripada svakome ko se u njoj rodio i svakom ko želi da mu se deca ovde rađaju", ocenio je Vulin.

Vulin je istakao da je samo jedinstvena, vojno neutralna i socijalno pravedna Srbija garancija da će naša deca ostati u Srbiji i da će živeti bolje.

"Samo jedinstvena Srbija, samo čvrsta Srbija koja je vojno neutralna i socijalno pravedna, samo Srbija koja brine o Srbima, bez obzira gde oni žive, jeste garancija da će naša deca živeti baš ovde i da će živeti bolje", naveo je Vulin.

Izvor: Танјуг

VulinPokret socijalista
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva