:

:

TV Most

Foto: Танјуг

clock

Novembar 20, 2019   12:39

0

80

Vulin: Više o špijunskoj aferi sutra, Vučić podrobno razmatra slučaj

Ministar odbrane Aleksandar Vulin kaže da je u poslednja 24 sata, uz načelnika VBA generala Đuru Jovanića, imao više razgovora sa Vrhovnim komandantom Vojske Srbije Aleksandrom Vučićem i da sutra očekuje više informacija o navodnoj špijunskoj aferi.

Premijerka ana Brnabić rekla je ranije danas da je predsednik Aleksandar Vučić dao nalog Vojnobezbednosnoj agenciji da istraži moguću špijunsku aferu, u kojoj ruski špijuni vrbuju srpske agente.

Aleksandar Vulin je rekao da Vučić prikuplja informacije, dodavši da očekuje da u toku sutrašnjeg dana pozove i okupi sve šefove obaveštajnih i kontraobaveštajnih službi, kao i načelnika generalštaba Vojske Srbije.

"Situacija je ozbiljna i vrhovni komadant će zaključke doneti posle podrobnog i strpljivog razmatranja", rekao je ministar odbrane Aleksandar Vulin za Tanjug, odgovarajući na pitanje šta može da kaže o navodnoj špijunskoj aferi.Dodao je da za njega postoje neke stvari koje su nesporne, ali da je siguran da se iza zavese krije i pokušaj udaljavanja Srbije od politike vojne neutralnosti.

"Verujem u pravednost, pronicljivost i nezavisnost Alksandra Vučića u donošenju odluka", zaključio je Vulin. 

Izvor: RTS

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva