:

:

TV Most

Foto: Танјуг

clock

Avgust 20, 2019   12:25

0

188

Vulinu Zahvalnica Udruženja neurohirurga Srbije

Ministru odbrane Srbije Aleksandru Vulinu uručena je Zahvalnica Udruženja neurohirurga Srbije za doprinos razvoju neurohirurgije u Republici Srbiji, prijateljstvo i podršku, a povodom uspešne saradnje u organizaciji Svetskog kongresa neurohirurga koji je održan u Domu Garde u Topčideru.

Kako se navodi u saopštenju Ministarstva odbrane, predsednik Udruženja neurohirurga Srbije, profesor doktor Lukas Rasulić, izrazio je zahvalnost Ministarstvu odbrane i Vladi Srbije za svu podršku koju su pružili i koju pružaju svim aktivnostima koje to Udruženje organizuje u domenu razvoja srpske neurohirurgije i usvajanju novih saznanja, na korist svih pacijenata, civilnih i vojnih.

Profesor Rasulić je najavio i nove aktivnosti Udruženja, među kojima je i 5. godišnji sastanak Udruženja neurohirurga sa međunarodnim učešćem u Kragujevcu, i predložio da sledeći godišnji sastanak udruženja neurohirurga s međunarodnim učešćem bude posvećen vojnoj neurohirurgiji, a ta inicijativa, kako je dodao, naišla je na podršku u Ministarstvu odbrane.

Sastanku su prisustvovali i načelnik Uprave za vojno zdravstvo, brigadni general Uglješa Jovičić, i šef Kabineta ministra odbrane, brigadni general Siniša Kresović, dodaje se u saopštenju.

Izvor: Танјуг

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva