:

:

TV Most

Foto: TV Most

clock

Decembar 19, 2018   14:25

0

418

Vulović:Ristić u interesu Prištine seje klevete na račun Aleksandra Vučića

Slaviša Ristić, osvedočeni potrčko Ramuša Haradinaja, pušten je sa lanca kako bi u interesu Prištine sejao klevete na račun našeg predsednika Aleksandra Vučića, jer i on i njegovi nalogodavci svesni su da je politika predsednika Vučića jedina brana velikoalbanskom projektu etnički čistog Kosova, naveo je u saopštenju Srđan Vulović član Srpske liste i predsednik Opštine Zubin Potok.

Bednik Slaviša Ristić zna da je Aleksandar Vučić inspirator do sada neviđenog političkog objedinjavanja Srba na Kosovu i Metohiji, gde je na poslednjim izborima naš predsednik osvojio 79 odsto glasova, i to mu upravo smeta.

Okupljanje srpskog naroda na Kosovu i Metohiji iza predsednika Vučića i Srpske liste samoproklamovane "političke predstavnike Srba" poput Slaviše Ristića ostavlja bez mogućnosti za malverzacije i trgovanje srpskim nacionalnim interesima, što je njihovu mržnju rasplamsalo do neslućenih razmera.

O tome kakav je Ristić čovek i šta je njegov pravi cilj, najrečitije govori tajming nikad besnijeg napada na politiku Aleksandra Vučića, jer ofanziva takozvanog Narodnog pokreta "Otadžbina" usledila je nakon nikada jasnije poruke predsednika da Srbija nikada neće dopustiti ugrožavanje i progon srpskog naroda sa Kosova i Metohije.

Ristić, koji je profitirao i u vreme najvećih pogroma nad srpskim narodom, očito pati zbog činjenice da je Srbija sve jača i da sve snažnije podržava naš narod na Kosovu i Metohiji, ali njegov šef Ramuš Haradinaj pobinuće se već da mu u stranoj valuti olakša duševnu bol, stoji na kraju saopštenja.

Izvor: TV Most, saopštenje

Srđan VulovićSlviša Ristić
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva