:

:

TV Most

clock

Januar 23, 2019   13:02

0

223

Za tri nedelje više od 3.500 prijava za vaučere za odmor

Za vaučere za odmor u Srbiji je od početka godine do 22. januara stiglo 3.612 prijava, saopštilo je danas JP "Pošta Srbije".

Iz tog preduzeća podsećaju da se na šalterima svih korporativnih pošta do 15. oktobra 2019. godine obavlja prijava i evidentiranje lica koja ispunjavaju uslove za dodelu vaučera u vrednosti od 5.000 dinara za subvencionisani smeštaj od strane Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija.

Obrazac za prijavu može se preuzeti sa sajta tog Ministarstva ili dobiti na šalteru pošte, a potencijalni korisnik vaučera uz prijavu obavezno stavlja na uvid ličnu kartu ili pasoš, kao i potvrdu ugostitelja da je izvršena rezervacija smeštaja na njegovo ime.

Kao potvrda o rezervaciji prihvataće se i potvrda koja je poslata elektronskim putem, kao imejl ili skeniran dokument, koji je potpisan od strane ugostitelja, poručuju iz "Pošta Srbije".

Potvrda treba da sadrži period rezervacije i ime i prezime lica na koga glasi.

Korisnici prava na penziju, uz prijavu, stavljaju na uvid i fotokopiju rešenja o ostvarenom pravu na penziju ili original penzionog čeka, odnosno drugi originalni dokument (overeni izvod, potvrda i sl.) koji izdaje banka sa teritorije Republike Srbije, a koji potvrđuje novčani priliv po osnovu ostvarenog prava na penziju.

Radno angažovana lica sa primanjima koja ne prelaze iznos od 60.000 dinara mesečno stavljaju na uvid original potvrde o zaposlenju i ostvarenoj zaradi isplaćenoj u mesecu koji prethodi mesecu u kome se podnosi prijava, koju izdaje poslodavac, ili isplatni listić za zaradu isplaćenu u mesecu koji prethodi mesecu u kome se podnosi prijava.

Izvor: Танјуг

turizamvaučeri za odmor
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva