:

:

TV Most

Foto: Prelaz na Horgošu: pomoćnik ministra građevine,

clock

April 05, 2015   09:43

0

284

Zadržavanje na granicama do 30 minuta

Zbog najavljenih kiša na celom području Srbije i susnežice i snega u planiniskim predelima, AMS je pozvao vozače da tokom današnjeg dana budu izuzetno oprezni.

Na autoputu E-75 od sutra do 10. aprila radiće se na demontaži postojećih portalnih nosača, kao i na montaži novih portalnih tabli i portalnih nosača u zoni naplatne stanice "Bubanj Potok" i petlje "Autokomanda", zbog čega će saobraćaj biti postepeno obustavljen.

U smeru Sremska Mitrovica-Niš, kod "Bubanj potoka" će u noći između 5. i 6. aprila u periodu od ponoći do 04. sata biti obustavljen saobraćaj, kao u noći između 8. i 9. aprila, u istom vremenu, u periodu od 15 minuta.

U smeru od Nišaka Sremskoj Mitrovici će u noći između 7. i 8. aprila, u periodu od ponoći do tri sata saobraćaj biti obustavljen na 15 minuta u zoni petlje Autokomanda u smeru ka "Gazeli." Saobraćaj će biti zaustavljen iste noći, ali od ponoći do četiri sata kod naplatne stanice "Bubanj potok".

Prema podacima iz Uprave saobraćajne policije, prethodnog dana na putevima u Srbiji evidentirana je 91 saobraćajna nezgoda u kojima je 58 osoba povređeno, a četiri lica su poginula.

Istovremeno, u Beogradu je evidentirano 50 saobraćajnih nezgoda u kojima je 11 osoba povređeno, a jedno lice izgubilo život.

Carinici su danas na graničnom prelazu Kelebija sprečili pokušaj krijumčarenja iz Srbije više od 7.000 raznih anaboličkih steroida u tabletama, skoro 400 u bočicama i manju količinu u ampulama, saopštila je Uprava carina.

Carinici Odeljenja za subijanje krijumčarenje su procenili da autobus, koji saobraća na redovnoj liniji Vrnjačka Banja-Pariz, posle rutinske kontrole treba pregledati i skenerom.

Na snimku su primetili određene nepravilnosti u prednjem delu autobusa gde se nalazi frižider. Ispod limene ploče, koja se nalazi na dnu frižidera, otkrili su više od 7.000 tableta anaboličkih steroida, među kojima najviše "clenbuterol", "dianabol", "clomphene", "anavar", "stamazol", "deca" i drugi.

U saopštenju se navodi da je najviše bilo "clenbuterola", koji se inače koristi u medicini kao lek za astmu, a koriste ga u bodi-bildingu zbog odličnih efekata koje daje u skidanju masnih naslaga.

Protiv vozača je pokrenut prekršajnijni postupak, a sva otkrivena nedozvoljena sredstva su privremeno zadržana, dodaje se u saopštenju.


Izvor: Tanjug

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva