:

:

TV Most

clock

Oktobar 30, 2020   18:31

0

138

Zaev: Kriza naglasila potrebu za regionalnu ekonomsku integraciju

Premijer Severne Makedonije izjavio je da su se on i predsednik Srbije Aleksandar Vučić i albanski premijer Edi Rama saglasili da je aktuelna kriza naglasila potrebu za dalju intenzivnu međusobnu saradnju i regionalnu ekonomsku integraciju.

"Inicijativa za regionalnu saradnju koju smo prošle godine započeli u celosti je u skladu s Berlinskim procesom i dobra osnova za pripremanje zemalja na Zapadnom Balkanu za predstojeći samit u Sofiji, kojim će kopredsedavati Bugarska i Severna Makedonija", napisao je Zaev na Tviteru. 

Samit Berlinskog procesa ove godine biće održan u Sofiji.

Vučić, Zaev i Rama održali su video sastanak na kome su razgovarali o perspektivama regionalne saradnje.

Sa Vučićem i Ramom složili smo se o daljoj saradnji

Premijer Severne Makedonije objavio je da su se on i predsednik Srbije Aleksandar Vučić i albanski premijer Edi Rama saglasili da je aktuelna kriza naglasila potrebu za dalju intenzivnu međusobnu saradnju i regionalnu ekonomsku integrciju.

"Inicijativa za regionalnu saradnju koju smo prošle godine započeli u celosti je u skladu s Berlinskim procesom i dobra osnova za pripremanje zemalja na Zapadnom Balkanu za predstojeći samit u Sofiji, kojim će kopredsedavati Bugarska i Severna Makedonija", napisao je Zaev na svom Tviter nalogu.

Samit Berlinskog procesa ove godine biće održan u Sofiji.

Danas su Vučić, Zaev i Rama održali video sastanak na kome su razgovarali o perspektivama regionalne saradnje.

Izvor: Танјуг

Zaevmali Šengen
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva