:

:

TV Most

clock

Jun 02, 2021   14:54

0

193

Zahvaljujući opštini Gračanica deca iz Janjeva boravila na planini Goč

Zahvaljući opštini Gračanica i grada Kraljeva nekoliko učenika osnovne škole iz Janjeva prvi put nakon 20 godina otputovala su na Goč gde su učestvovala na republičkom takmičenju u košarci tri na tri.

Direktor osnovne škole „Vladimir Nazor“ iz Janjeva Saša Tanasković uručio je danas predsedniku opštine Gračanica Srđanu Popoviću zahvalnicu za doprinos u tehničkoj podršci za odlazak dece iz Janjeva na trodnevno republičko takmičenje u basketu.

Prema rečima direktora Tanaskovića ovo je prvi put nakon 20 godina da deca iz škole u Janjevu koju pohađa više od 50 učenika budu deo nekog sportskog takmičenja na republičkom nivou.

On se danas zahvalio predsedniku opštine Gračanica Srđanu Popoviću na doprinosu i podršci u organizaciji putovanja dece iz Janjeva na planinu Goč navodeći da je ta podrška opštine Gračanica kao i Grada Kraljeva od nemerljivog značaja za mališane iz Janjeva.

Popović je kazao da će opština Gračanica nastaviti da pomaže razvoj omladine i sporta i da je to stub opstanka mladih generacija.

Izvor: TV Most, saopštenje

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva