:

:

TV Most

clock

Februar 24, 2020   18:31

0

157

Zajedno za Srbiju: Nismo više članica SzS

Stranka Zajedno za Srbiju donela je odluku da učestvuje na lokalnim izborima u Šapcu. Zato što drugi članovi Saveza za Srbiju nisu podržali takvu odluku, iz te stranke je saopšteno da "nije moguće nastaviti zajedničko delovanje“ i da ta partija prestaje da bude članica SzS.

Stranka Zajedno za Srbiju donela je odluku da učestvuje na predstojećim lokalnim izborima u Šapcu zato što je, kako se navodi, "ogroman broj građana spreman da brani normalan život u gradu i da se suprotstavi zloupotrebi političke moći koju sprovodi režim".

U saopštenju se navodi da drugi članovi Saveza za Srbiju nisu podržali takvu odluku, te nije moguće nastaviti zajedničko delovanje i stranka prestaje da bude članica SzS.

"Na ovaj način želimo da uklonimo bilo kakvu teškoću strankama i pokretima sa kojima nismo postigli saglasnost. Uvereni smo da je borba za slobodni Šabac snažan doprinos borbi za slobodnu Srbiju", ističe se u saopštenju.

ZZS je, takođe, donela odluku da ne učestvuje na predstojećim parlamentarnim, pokrajinskim i drugim lokalnim izborima u Srbiji.

"To su lažni izbori i ZZS, sa celokupnom slobodoljubivom javnošću u našoj zemlji nastavlja borbu za normalan život i stvaranje uslova za slobodne izbore", dodaje se u saopštenju. 

Izvor: RTS

zajedno za SrbijuSavez za Srbijuizborilokalni izboriŠabac
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva