:

:

TV Most

clock

Januar 24, 2023   9:53

0

83

Zaposleni u PJP Policijskoj brigadi Beograd pomogli rad narodnih kuhinja na KiM

Zaposleni u Posebnoj jedinici policije Policijskoj brigadi PU za grad Beograd unutar jedinice organizovali su i sproveli akciju prikupljanja pomoći Dobrotvornoj organizaciji Eparhije raško-prizrenske "Majka devet Jugovića", a za potrebe Narodne kuhinje na Kosovu i Metohiji.

Od sredstava Udruženja zaposlenih u Policijskoj brigadi "Brigadiri" izdvojeno je 279.500,00 dinara, a na nivou jedinice prikupljeno je još dodatnih 198.500,00 dinara. Ukupno je, na račun Eparhije raško-prizrenske, od zaposlenih u PJP Policijskoj brigadi, uplaćeno 478.000,00 dinara.

Iz humanitarna organizacija Eparhije raško-prizrenske "Majka devet Jugovića" navode da je pomoć pristigla u zimskim danima kada je pomoć za kuhinje neophodna usled povećanih potreba a smanjenih donacija.

"Naša zahvalnost prema ovim divnim ljudima je velika i nemerljiva. Ovo nije prvi put da pomoć sa njihove strane stiže za Narodne kuhinje na čemu smo posebno zahvalni. Uplaćena pomoć biće iskorišćena za potrebe Narodnih kuhinja, a naša organizacija želi da uputi jedno skromno ali gromko i srdačno hvala prema svima onima koji su učestvovali u organizaciji i sprovođenju ove akcije a koja će našem radu biti od izuzetne pomoći", poručili su iz organizacije.

Izvor: RTS

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva