:

:

TV Most

clock

Jul 15, 2021   14:54

0

169

Završava se gradnja Dnevnog centra "Podrži me - 9.januar" u Kosovskoj MItrovici

Radovi na izgradnji  Dnevnog centra "Podrži me - 9.januar" u Kosovskoj Mitrovici namenjenog deci i mladima sa poteškoćama u razvoju su pri kraju. Projekat banjalučkog Odbora za pomoć Srbima na KiM od 714 metara kvadratnih vredan je blizu 300 000 evra.

"Izgradili smo veliki projekat u doba velike pandemije zahvaljujući humanosti Republike Srpske. Izgradnja je počela 19.avgusta na Preobraženje 2019.godine i trajala dve godine, a počeli smo je bez jedne marke i evra i ponosni smo na ovaj veliki projekat i pravi humani manastir koji smo namenili ovoj kategoriji dece i mladih sa poteškoćama u razvoju i daćemo ga na korištenje Udruženju roditelja"Podrži me" iz Kosovske Mitrovice", izjavio je predsednik Odbora Milorad Arlov.

Arlov je izrazio zahvalnost svima koi su pomogli u izgradnji Centra i uputio apel humanim ljudima da projekat podrže u celosti kako bi se zatvorio finansijski krug i centar spremio za prijem štićenika.

Prema njegovim rečima završetak radova koje izvodi GP INVEST 1980 Kosovska Mitrovica  u vlasništvu Radoša Petrovića očekuje se u narednih 10 dana.

Otvaranje Centra planira se u drugoj polovini avgusta 

Izvor: TV Most

KiMDnevni centar Podrži meArlov
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva

the unique purchase benefit is probably the features of best replica rolex.

fake uhren for sale success will be incredible.

where to find good sex dolls?