:

:

TV Most

clock

Jul 15, 2021   14:54

0

379

Završava se gradnja Dnevnog centra "Podrži me - 9.januar" u Kosovskoj MItrovici

Radovi na izgradnji  Dnevnog centra "Podrži me - 9.januar" u Kosovskoj Mitrovici namenjenog deci i mladima sa poteškoćama u razvoju su pri kraju. Projekat banjalučkog Odbora za pomoć Srbima na KiM od 714 metara kvadratnih vredan je blizu 300 000 evra.

"Izgradili smo veliki projekat u doba velike pandemije zahvaljujući humanosti Republike Srpske. Izgradnja je počela 19.avgusta na Preobraženje 2019.godine i trajala dve godine, a počeli smo je bez jedne marke i evra i ponosni smo na ovaj veliki projekat i pravi humani manastir koji smo namenili ovoj kategoriji dece i mladih sa poteškoćama u razvoju i daćemo ga na korištenje Udruženju roditelja"Podrži me" iz Kosovske Mitrovice", izjavio je predsednik Odbora Milorad Arlov.

Arlov je izrazio zahvalnost svima koi su pomogli u izgradnji Centra i uputio apel humanim ljudima da projekat podrže u celosti kako bi se zatvorio finansijski krug i centar spremio za prijem štićenika.

Prema njegovim rečima završetak radova koje izvodi GP INVEST 1980 Kosovska Mitrovica  u vlasništvu Radoša Petrovića očekuje se u narednih 10 dana.

Otvaranje Centra planira se u drugoj polovini avgusta 

Izvor: TV Most

KiMDnevni centar Podrži meArlov
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva