:

:

TV Most

clock

Septembar 21, 2019   13:20

0

204

Zbog ličnih interesa Rada Trajković veliča Kurtija a izražava mržnju prema Vučiću i Srbima

Najnoviji izlivi mržnje Rade Trajković prema predsedniku Aleksandru Vučiću i Srbima na Kosmetu i njene pohvale na račun promotera velike Albanije Aljbina Kurtija pokazatelj su podaničkog mentaliteta ekipe okupljene oko Dragana Đilasa, navedeno je u saopštenju Srpske liste.

Opravdavanje antisrpskog delovanja Aljbina Kurtija od strane Rent-a-Rade izaziva gađenje kod svih Srba na Kosovu i Metohiji, koji su svedoci svakodnevnog ekstremističkog ponašanja Kurtijevih pristalica.

Srpska lista je ponosna zbog podrške srpskog naroda i države Srbije politici koju sprovodimo na terenu u cilju jačanja položaja srpskog naroda, te bi nam pohvala Aljbina Kurtija bila najveća uvreda, ali očigledno Radu Trajković podanički odnos i namera da se po svaku cenu dokopa neke pozicije u krilu Aljbina Kurtija motiviše da lažima, klevetama i uvredama zaradi koji poen kod albanskih separatista.

Verujemo da će ovo biti još jedan razlog da svaki ponosni Srbin i Srpkinja na izborima 6. oktobra podrže Srpsku listu, a Srbima u privatnom vlasništvu albanskih političara pošalju jasnu poruku da nikada neće dobiti podršku našeg naroda za antisrpsko delovanje.

Izvor: TV Most, saopštenje

SLRada Trajkovićsaopštenje
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva