:

:

TV Most

Foto: RTV Gračanica

clock

Januar 30, 2020   21:14

0

822

Život, suze i smeh Ivone Ivanović (video)

Da život može biti surov i nemilosrdan na svojoj koži osetila je mlada Ivona Ivanović koja se već pet godina nalazi u stanju budne kome. Majka petogodišnjeg dečaka svoje emocije ne može da krije tuga, sreća, strah i nemoć se vide na njenom licu, ona se smeje, plače i vojnički bori za svoj život.

Ivona ne može da svog sina drži u naručju, da brine o njemu, da ga čuva, vaspitava i raste, ali da svaki put posle susreta sa njim roni suze danima i krije da ih on ne vidi, može, kao svaka majka.

Ivona Ivanović je četiri meseca nakon porođaja upala u tzv. budnu komu iz koje ne izlazi i dan danas. Njoj je pre pet godina pozlilo, lekari su reanimacijom uspeli da povrate rad srca ali je terapijom koju je dobila upala u dijabetsku komu. Tada je sve krenulo nizbrdo zdrava majka, ćerka, i supruga nastavlja svoj život spavajući.

Nemoćna je da brine o svom maloletnom sinu kao i sebi samoj, njeni roditelji u svakom trenutku su tu za nju, pored njenog kreveta. Roditelji optimisti, uradiće sve da njihova ćerka ponovo ima normalan život. Ne može da komunicira, ali nakon pet godina ona je počela sama da guta, oseća bol, smeje se i čuje. Otac i majka Ivone Ivanović žale jer ne mogu da joj priušte lečenje i bolje uslove u kojima bi poboljšali njeno stanje.

Izvor: RTV Gračanica

KiMIvona IvanovićUgljare
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva