:

:

TV Most

Foto: TV Most

clock

Maj 30, 2021   14:07

0

636

Zoran Milošević: Hvala svima koji su učestvovali u traganju za mojim sinom

Potparol Kosovske policije za region Sever, poručnik Branislav Radović potvrdio je da je policijska služba po prijemu informacije izašla na lokaciju Dudin krš gde je zatekla grupu ljudi koja pronašli nestalog Ivana Miloševića, čiji je nestanak prijavljen policiji.  Milošević se nalazi u KBC-u Kosovska Mitrovica i trenutno je van životne opasnosti.

Nakon više od 48 sati potrage pronađen je Ivan Milošević, motociklista iz Beograda za kojim se tragalo od petka popodne.

Njegov nestanak prijavljen je Kosovskoj policiji u Leposaviću gde je navedeno da je motorom marke Suzuki sive boje prešao preko administrativnog prelaza Jarinje i od tada mu se gubi svaki trag do danas prepodne kada ga je pronašla grupa njegovih prijatelja mitrovačkih bajkera.

„U 10 i 30 kolima Hitne pomoći Doma zdravlja Kosovska Mitrovica dovezen je muškarac, 1989. godište sa teškim povredama. Radi se o serijskoj frakturi rebara, izlivu u grudnom košu, prelomu desne klavikule. Pacijent se trenutno nalazi na odeljenju Intenzivne nege i za sada je van životne opasnosti“, rekao je za TV Most dr Dragiša Milović, načelnik KBC-a Kosovska Mitrovica.

Miloš Mitić, jedan od učesnika potrage i Ivanov prijatelj rekao nam je da su shvatili da se nešto desilo u petak popodne, posle 18 časova.  

Kako je rekao tada su prijave Kosovskoj policiji podnete na svim nivoima.

On se posebno zahvalio bajkerima iz Kosovske Mitrovice koji su se samoinicijativno organizovali i krenuli u potragu koja je rezultirala pronalaskom povređenog Ivana.

Porodica Milošević bila je jako zabrinuta za stanje mladića.

„Upao je 10 metara dole sa sve motorom, probao je da se izvuče i prešao pet metara. Tu je ostao i proveo dve noći“, rekao je Zoran Milošević, Ivanov otac i zahvalio se svima koji su učestvovali u  potrazi za Miloševićem.

Ivan je pronađen zahvaljujući potrazi svojih prijatelja a nadležni iz KBC Kosovska Mitrovica čine sve što je u njihovoj moći da pomognu povređenom motociklisti.

Izvor: TV Most

KiMmotociklistaIvan Milošević
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva