:

:

TV Most

clock

Jul 10, 2020   14:58

0

226

Zvečan: Za njbolje đake nagrade i lepe želje

Na Petrovdan Opština Zvečan slavi svoj 29 .rođendan.Tradicionalno i ove godine povodom Dana opštine đaci generacije škola sa teritorije ove opštine dobili su zahvalnice i novčane nagrade, za postignute rezultate u dosadašnjem školovanju.

Rastko Todorović je završio OŠ "Vuk Karadžić" a Nikola Bojanić
srednju školu u Zvečanu sa prosekom 5,0 i oni s pravom nose titulu đaka generacije. Rastko kaže da je zadovoljan svojim uspehom i da će školovanje nastaviti u Novosadskoj gimnaziji.

Nikola Bojanić kaže da je tokom školovanja u Zvečanu stekao ne samo znanje nego i puno skustva, nastaviće školovanje u Kosovskoj Mitrovici.

Tradicionalno i ove godine povodom Dana opštine dodeljene su zahvalnice i novčane nagrade đacima generacije osnovnih i srednjih škola sa teritorije opštine Zvečan.

"Divno je biti okružen najboljim đacima. U ime predsednika Privremenog organa opštine Zvečan, Ivana Todosijevića, u ime rukovodilaca opštine i u svoje ime želim vam puno uspeha u daljem školovanju, nadam se da ćete biti dobri predstavnici vaših škola, opštine Zvećan", kao i Republike Srbije poručila je Ljiljana Aksentijević načelnica  Uprave za društvene delatnosti opštine Zvečan.

Specijalna nagrada za postignute rezultate na međunarodnim muzičkim manifestacijama dodeljena je učenici OŠ "Vuk Karadžić" Anastasiji Radovanović.

Izvor: TV Most

Kosovo i Metohija

Najčitanije

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva