:

:

TV Most

clock

Decembar 11, 2019   8:48

0

165

Zvezda protiv Olimpijakosa za evropsko proleće

Fudbaleri Crvene zvezde večeras u Atini igraju protiv Olimpijakosa za ostanak na evro-sceni ove sezone.

 

Na oproštaju od drugog uzastopnog učešća u Ligi šampiona, Zvezda nije bez imperativa, jer je ulog Liga Evrope, za šta joj je potreban bod u sudaru sa "bratskim" grčkim klubom da bi zadržala treću poziciju B grupe.
Prolaz u osminu finala već su osigurali minhenski Bajern i Totenhem, ali će se, bez obzira na odlične navijačke odnose, velika borba voditi u predgrađu Atine - Pireju.
"Veliki je ulog, ali moja filozofija je da su sve utakmice velike i posebne. Došli smo do poslednjeg meča u ovoj fazi i bilo bi sjajno za Zvezdu i srpski fudbal da prođemo. Ne znam da li je ova utakmica najvažnija, ali imamo šansu da napravimo opet nesto veliko, što niko nije uradio u ovom formatu u našoj zemlji", rekao je Milojević na konferenciji za medije.
U centru pažnje biće kapiten i najbolji igrač Zvezde Marko Marin, kao nekadašnja "desetka" Olimpijakosa.
"Svi znaju kakva je ovde atmosfera, naravno da smo pričali o tome. Olimpijakos će imati veliku podršku sa tribina, stvoriće se ambijent da se igra ofanzivno i mnogo će im to biti od pomoći. Ipak, spremi smo za to i nadamo se da ćemo odigrati dobru utakmicu", rekao je Marin.
Utakmica 6. kola B grupe Lige šampiona Olimpijakos - Crvena zvezda počinje u 21 sat na stadionu Karaiskaki.

Izvor: Танјуг

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva