:

:

TV Most

Foto: RTS

clock

Februar 08, 2019   19:41

0

206

Zvezda savladala Maribor

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Maribor sa 1:0 (0:0) u Antaliji u poslednjem pripremnom meču pred nastavak domaćeg prvenstva. Crveno-bela ekspedicija se u u subotu vraća u Beograd, a prvi prvenstveni duel igra naredne subote, 16. februara, od 16 sati protiv Vojvodine na stadionu „Rajko Mitić“.

Dvonedeljne pripreme u Turskoj, posle 10 dana boravka na Kipru, završene su za crveno-bele. Šampion Srbije upisao je svih šest trijumfa, za kraj je pobeđen i lider slovenačkog prvenstva Maribor. Ovo je ujedno bila i najozbiljnija provera za tim Vladana Milojevića pred nastavak sezone.

Meč je proticao u jakom ritmu, bez mnogo šansi i sa brojim duelima pogotovo na sredini terena. Susret je rešen u 79. minutu. Bila je to majstorija u režiji Marka Marina.

Pogotku je prethodio snažan šut Simića i odlična odbrana Handanovića, da bi Marin sa desne strane ušao u sredinu i spoljnim delom stopala pogodio donji levi ugao za konačnih 1:0.

Šef stručnog štaba Vladan Milojević odlučio je da se od starta na terenu nađu Borjan, Stojković, Savić, Babić, Rodić, Jovičić, Jovančić, Jirka, Marin, Vukanović i Boaći.

Izvor: RTS

FudbalCrvena zvezda
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva