:

:

TV Most

clock

Mart 10, 2019   11:38

0

235

SL: Đilas na KiM došao da podeli Srbe

Ko o čemu, Đilas o poštenju, i ne samo o “poštenju” već u skladu sa svojim lopovskim manirom i o čekovima, plaćanjima, prodaji, izdaji... sve iz opusa njegove biografije,navodi se u saopštenju Srpske liste.

Dragan Đilas, čovek koji je na Kosovo i Metohiju došao sa ciljem podele Srba i kako bi pružio podršku svom pajtosu Slobodanu Petroviću koji je pre par dana omogućio izglasavanje platforme kojom se definitivno obesmišljava dijalog u Briselu.

U istom danu, Đilas je, što bi on rekao, čekovima, podržao i svog pajtosa Sulejmana Ugljanina, i doveo mu goste iz Prištine kako bi napravili plan brutalnih napada na istitucije srpske države.

Gde god se Đilas pojavi tu su podele, mržnja, svađa, ali i sumnjiv kapital.

Draganu Đilasu je stalo do Kosova kao da lanskog snega. To je pokazao za 12 godina vladavine kada su on, Tadić, Jeremić i ostali napravili granicu na Jarinju i Brnjaku, kada su srpsku žandarmeriju slali na Srbe koji su bili protiv te granice, kada su Srbima na Kosovu i Metohiji smanjivali plate, a srpskim opštinama blokirali budžete, kada su Srbe sa Kosova i Metohije izuzeli od vizne liberalizacije i time jasno poručili da nas ne smatraju delom Srbije, jer kako drugo razumeti da naša deca nemaju isti pasoš kao njegova ili deca bilo koga u ostatku Srbije.

Dragane Đilase ni u vreme totalne strahovlade tebe i tvog pajtosa Borisa Tadića, Srbi na Kosovu i Metohiji ti nisu dozvolili da pobediš i dobiješ njihove glasove, a pre par dana te i zvižducima oterali iz Leposavića. Nas nećeš uplašiti, prevariti i obmanuti.

Sve dok tvoj prijatelj Slobodan Petrović ulazi u Vladu Ramuša Haradinaja, i podržava njihovu platformu, Srbi na Kosmetu će prema tebi gajiti isključivo osećaj prezira, navosi se u saopštenju.

Izvor: TV Most, saopštenje

Kosovo i Metohija

Najčitanije

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva