:

:

TV Most

clock

Februar 24, 2018   12:05

0

189

Mali: Beograd grad kranova


Mali je obilazeći radove rekao da je danas, u subotu, po snegu na gradilištu oko 1.200 radnika kojima je zahvalio na tome što vredno rade u svim vremenskim uslovima. 



"Naš cilj sa Beogradom na vodi bio je i da pokrenemo našu građevinsku industriju", podvukao je gradonačeklnik.



Kako je rekao neki kažu da se u "Beogradu na vodi" grade samo dve zgrade, i poručio da je na to odgovor slika koja to demantuje.



"Gradi se tržni centar sa 300.000 kvadratnih metara, odmah do su radovi i na visokoj kuli 'Sent Ridžis', zatim na još dve nove stambene zgrade od kojih je jedan stigla do devetog sprata...", rekao je Mali.



Navodi da je Beograd grad kranova, dizalica, investicija i novih radnih mesta.



"Dakle, 'Beograd na vodi' se gradi i obećanje koje smo dali kao gradska uprava da će Beograd biti grad kranova, dizalica, investicija, novih radnih mesta 'Beograd na vodi pokazuje'" rekao je gradonačelnik.



Zahvalio je radnicima koji vredno rade po svim vremenskim uslovima kako bi ispunili ciljeve i kako bi "Beograd na vodi" bio ponos i još jedna lepa slika grada.



Izgradnja autobuske stanice u Bloku 42 od utorka



Navodi da je izgradnja nove autobuske stanice, koja će početi u utorak, sjajna vest za Beograđane i istakao da će se time ne samo smanjiti saobraćajne gužve već Beograd dobija i još jedan novi veliki infrastrukturni objekta.



"Nova autobuska stanica sjajna je vest građane Beograda. Kao što smo i obećali juče je izdata građevinska dozvola za izgradnju nove autobuske stanice. Umesto postojeće u Savskom amfiteatru izgradićemo novu i radovi kreću već u utorak" rekao je gradonačelnik prilikom obilaska radova na projektu "Beograd na vodi".



Navodi da će već u utorak bageri, mašine, dizalice...počinju sa radom u bloku 42 gde će biti nova autobuska stanica i precizirao da će radovi trajati 18 meseci.



Navodi da se radi zajedno sa Beogradskom autobuskom stanicom, s tim da Grad Beograd investira zemljište, a BAS investira novac.


0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva