TV Most - Suočavanje stavova Vučića i Rame na TV-u
Vesti
Suočavanje stavova Vučića i Rame na TV-u

14:17, 10.08.2015

|

Izvor: RTS

Premijeri Srbije i Albanije Aleksandar Vučić i Edi Rama suočiće stavove u šezdesetominutnoj emisiji regionalne TV produkcije "Okruženje", koja se emituje u pet država, na 11 nacionalnih i desetinama lokalnih televizija, saopštila je ova produkcija i najavila da će RTS emisiju emitovati 31. avgusta.

Foto: RTS
Kako se navodi u saopštenju, emisija će biti snimljena u bečkom studiju, tokom Druge konferencije o Zapadnom Balkanu, prenosi Fonet.

U emisiji će učestvovati i generalni sekretar Saveta za regionalnu saradnju Goran Svilanović.

Samit u Beču je deo Berlinske inicijative koju je prošle godine ustanovila Angela Merkel, kancelarka Savezne Republike Nemačke.

Delegacije svih zemalja Zapadnog Balkana, kao i Austrije, Nemačke i Evropske unije, razgovaraće 27. avgusta o problemima i izazovima pred kojima se nalaze zemlje regiona.

Ovoga puta, posebna pažnja biće posvećena projektima u oblasti energetike, saobraćaja, nauke i obrazovanja, a biće govora i o prošlogodišnjoj inicijativi za formiranje Unije mladih Zapadnog Balkana.

Kako se podseća u saopštenju produkcije "Okruženje", Vučić i Rama "probili su led" prošlogodišnjim susretom i uzvratnom posetom Tirani.

Očekuje se da će i ovaj TV program biti velika mogućnost da se otvoreno govori o zajedničkim interesima i problemima koji ih ometaju, navodi se na kraju saopštenja.
<< Nazad
Vesti TV Most

Pretraga po datumu

Copyright© TV Most

By Kale Design