:

:

TV Most

clock

Novembar 08, 2021   18:32

0

121

AMS upozorava na klizave kolovoze i maglu

Kiša koja pada, kao i moguća pojava magle u ovim popodnevnim satima, utiču na smanjenu vidljivost, zbog čega Automoto savez Srbije apeluje na vozače da drže veće odstojanje između vozila, kao i da voze opreznije i ne ulaze u rizična preticanja.

Saobraćaj je trenutno umerenog intenziteta i odvija se bez vanrednih prekida, ali usporeno na onim deonicama na kojima su radovi u toku.

Između ostalog od sutra do 11. novembra zbog radova od 9 do 17 časova za saobraćaj će biti zatvorena zaustavna i vozna, odnosno preticajna traka na deonici petlja Leskovac sever - petlja Grdelica i to u desnoj kolovoznoj traci, dok će se saobraćaj odvijati u preticajnoj/voznoj saobraćajnoj traci, u zavisnosti u kojoj traci će se odvijati radovi.

Od 10. do 11. novembra u periodu od 6 do 18 časova, izvodiće se radovi na rehabilitaciji petlje Mali Požarevac, zbog čega će petlja biti zatvorena za saobraćaj i to u smeru Mladenovac - Niš. Alternativni putni pravac za vozila koja se kreću od Mladenovca ka Nišu je preko petlje Vrčin - Mali Požarevac - Vrčin - Niš.

Do sutra traju radovi na deonici petlja Šimanovci-petlja Dobanovci, u smeru od Šimanovaca ka Dobanovcima. U toku izvođenja radova za saobraćaj će biti zatvorena preticajna saobraćajna traka u toku svetlog dela dana, a saobraćaj će se odvijati voznom trakom.

Do 12. novembra izmenjen je režim saobraćaja zbog radova na zameni dilatacionih spojnica na mostu preko Jegričke reke, na deonici petlja Vrbas - petlja Sirig, u smeru ka Novom Sadu. Za saobraćaj je zatvorena preticajna saobraćajna traka, dok se saobraćaj preusmerava u deo vozne i zaustavne trake.

Prema informacijama Uprave granične Policije RS teretna vozila čekaju na pojedinim graničnim prelazima. Na Horgošu i Šidu je to pet sati, na Kelebiji sedam, na Gradini četiri i po sata i na Batrovcima tri sata.

Izvor: Танјуг

AMSSmokri kolovozimaglasaobraćaj
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva