:

:

TV Most

clock

Decembar 19, 2022   15:15

0

191

Arlov čestitao Nikoljdan

Srećan danjašnji praznik i jedna od najvećih srpskih slava srpskom narodu i svima koji slave Svetog Nikolu na Kosovu i Metohiji. Srećno i svekolikom srpskom narodu koji će zajedno sa domaćinima proslaviti ovaj veliki srpski praznik, poručio je predsednik Odbora za pomoć Srbima na KiM Milorad Arlov u svojoj čestitki.

Arlov je poseban pozdrav i čestitke uputio Srbima na barikadama na severu pokrajine koji, kako je naveo, čuvaju dostojanstveno, mirno svoje postojanje i traže demokratska prava za celi srpski rod na Kosovu i Metohiji.

"Nije Vam lako po ovoj hladnoći da stojite na braniku demokratije i Vašeg, ali i našeg postojanja. Možemo samo da se poklonimo Vašoj snazi, želji i upornosti da u demokratskim oblicima pokažete svima i celom svetu da želite mir, ali i poštovanje. Kao i uvek do sada našu humanu i demokratsku pomoć uvek ćete imati, kako Odbora, cele Republike Srpske i mene lično.
Danas kad srpski narod nazdravlja i slavi u celom svetu gde živi i postoji, nazdravimo i za našu braću na Kosovu i Metohiji, pomolimo se za njihovo zdravlje, sreću ali i za dostojanstvo kojim su nas sve zadužuli", naveo je Arlov u čestitki.

"Neka vas Bog čuva u želji da mir zavlada, normalan život i suživot na Kosovu i Metohiji!", stoji na kraju čestitke predsednika Odbora za pomoć Srbima na KiM, Milorada Arlova

Izvor: TV Most, saopštenje

KiMArlovNikoljdančestitka
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva