:

:

TV Most

clock

Mart 25, 2020   9:54

0

292

Arlov: Humana donacija opštine Brod od 2.000 km

Opština Brod u ovom teškom periodu smogla  humanosti, snage i volje da sa 2. 000 km pomogne ovogodišnju humanitarnu akciju Odbora za pomoć Kosovu i Metohiji iz Republike Srpske  "HUMANOST JE PLEMENITA VRLINA" za izgradnju Dnevnog Centra "Podrži me-9 januar" za decu i mlade sa poteškoćama u razvoju na Kosovu i Metohiji, izjavio je predsednik Odbora Milorad Arlov.

“Ovaj divan gest pokazuje da humanost nema granice. Hvala opštini Brod i načelniku Iliji Jovičiću što ova opština koja se bori kao i cela Srpska  sa pošasti virusom korona nije zaboravila na humanost i podržala izgradnju ovog važnog projekta, prvog za ovu kategoriju dece i mladih na Kosovu i Metohiji. Ova teška situacija koja je zahvatila celi svet nije zaustavila humanost prema srpskom narodu na Kosovu i Metohiji. Opština Brod je 24 lokalna zajednica Republike Srpske koja je podržala izgradnju Dnevnog centra "Podrži me-9 januar" u Kosovskoj Mitrovici”, kaže Arlov.

Završetak radova planiran je za 19. avgust ako nam ova teška situacija dozvoli, navodi Arlov, izrazivši veliku zahvalnost svima koji su pomogli i koji će pomoći, u želji da uskoro svi izađemo kao pobednici u borbi protiv nevidljivog ali opasnog neprijatelja.

Ko može i želi da pomogne, akcija traje dok ne izgradimo Dnevni centar "Podrži me-9.januar" Kosovska Mitrovica, poručuje Arlov.

Izvor: TV Most, saopštenje

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva