:

:

TV Most

Foto: Танјуг

clock

April 21, 2021   11:59

0

57

Arno Gujon sa Srbima iz Federacije BiH

Direktor Uprave za saradnju s dijasporom i Srbima u regionu, Arno Gujon, sastaće se danas s načelnicima opština Drvar, Glamoč i Istočni Drvar, predstavnicima srpskih udruženja i sveštenstvom u Drvaru i Glamoču.

Gujon je trodnevnu posetu Bosni i Hercegovini započeo u utorak obilaskom Bosanskog Grahova u kojem su tokom proteklog rata sve kuće spaljene.

Razgovarao je s čelnicima Opštine i predstavnicima lokalnih udruženja i predstavio mogućnosti projektne podrške koju Uprava može da im pruži, navedeno je u saopštenju.

"Ovde sam lično mogao da se uverim u svu težinu položaja našeg naroda na ovim prostorima, ali i njihovu ljubav prema zavičaju i nesalomljiv krajiški duh koji je mnoge od njih održao na vekovnim ognjištima. Iskoristio sam priliku da obiđem crkvu Svetih apostola Petra i Pavla, gde sam sa grahovskim sveštenstvom upalio sveću u spomen meštanima ovog kraja koji su stradali u otadžbinskom ratu od 1991-95. godine", izjavio je Gujon.

Direktor Uprave za saradnju s dijasporom i Srbima u regionu sutra putuje u Bosanski Petrovac, gde će razgovarati s Mahmutom Jukićem, načelnikom Opštine i Nemanjom Davidovićem, predsednikom Skupštine Opštine kao i sa predstavnicima nekoliko srpskih udruženja.

Izvor: Танјуг

Arno GujonSrbi u BiH
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva

the unique purchase benefit is probably the features of best replica rolex.

fake uhren for sale success will be incredible.

where to find good sex dolls?