:

:

TV Most

Foto: Vijesti

clock

Jun 19, 2021   20:59

0

181

Bečić: Prijatelj građana Srbije, sluga naroda Crne Gore

Predsednik crnogorske skupštine Aleksa Bečić poručio je danas da nikada neće biti, kako je naveo, "podanik i najamnik centara moći u Srbiji i u Crnoj Gori", a da će uvek biti prijatelj građana Srbije i sluga naroda Crne Gore.

On je na svom Fejsbuku napisao da "fabrika neistina i podvala centara moći i njihovih najamnika na različitim nivoima ne jenjava".

Bečić navodi da su njega i stranku koju vodi, Demokratsku Crnu Goru, više puta u prethodnih nekoliko meseci satanizovali ultracrnogorski ili ultrasprski nacionalisti, koji su bili, kako tvrdi, "samo izvođači centara moći kojima uporno smetamo zato što nećemo da im služimo".

"Svaki put smo izašli sve jači i jači, danas smo na istorijskom procentu podrške birača, zato što ubjedljivo većinska Crna Gora želi evropski, građanski, pristojan, civilizovan, umeren, pomiriteljski i pošten put", napisao je Bečić.

Prema njegovim rečima, najnovija "fabrika neistina" je razobličena posle samo sat vremena i ocenjuje da je to bio "amaterski pokušaj satanizacije koji je čak i ispod nivoa žute štampe, a kamoli iole ozbiljne politike".

On je ukazao da su "amandmanima poslanika Demokrata, Demosa, poslanice DF-PZP gospođe Bošnjak najoštrije osuđeni svi zločini na prostoru bivše Jugoslavije, a jasno precizirano i u Rezoluciju ugrađeno da srpski narod nije genocidan i zločinački, kao ni jedan drugi narod".

Bečić je naveo da bi Rezolucija bila usvojena i da nije bilo DPS-a u sali, jer je imala potrebnu većinu za usvajanje.

Napominje i da demokrate nisu glasale za smenu ministra Leposavića, jer nisu želeli da ga sa DPS-om razrešavaju.

Aleksa BečićCrna GoraSrbija
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva