:

:

TV Most

clock

Septembar 05, 2022   14:40

0

555

Brnabić obišla kompleks Rajska Banja

Premijerka Srbije Ana Brnabić boravi u jednodnevnoj poseti severu Kosova i Metohije. Nakon Kosovske Mitrovice, premijerka je obišla manastir Banjska, kao i kompleks Rajska banja u Banjskoj.

Brnabić je obišla Rajsku banju zajedno sa  direktorom Kancelarije za KiM Petrom Petkovićem, predstavnicima Srpske liste i predsednikom Privremenog organa opštine Zvečan Ivanom Todosijevićem koji je ukazao da ovaj kompleks, otvoren pre tri godine, ima veliki značaj za stanovništvo ovog dela Kosova i Metohije.

Pored razvoja turizma i promocije same opštine, kompleks Rajska banja pruža ovdašnjem stanovništvu ekonomsku sigurnost i podstrek da mladi i ljudi sa porodicom ostanu na svojim ognjištima.

Kompleks, pored hotela, sadrži prostorije u kojima se pruža jumedicinske usluge, otvorene i zatvorene bazene za kupanje sa termalnom vodom koja i zimi i leti ima oko 36 stepeni, spa i vizitorski centar.

Banja u Banjskoj nekada je bila poznato lečilište zbog dobre termalne vode, koja pomaže pri lečenju reumatskih i kožnih bolesti i steriliteta kod žena.

Izvor: TV Most; Foto: TV Most

KiMBrnabićTodosijevićRajska banja
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva