:

:

TV Most

Foto: T a n j u g

clock

Maj 02, 2024   19:35

0

41

Brnabić Vučeviću: Borite se svaki dan kao da od toga zavisi sudbina Srbije

Predsednica parlamenta Ana Brnabić čestitala je danas novoj Vladi Srbije i premijeru Milošu Vučeviću i poželela im ,,svu sreću i sve najbolje u njihovom radu". .

,,Borite se svaki dan kao da baš od tog dana zavisi sudbina Srbije, borite se za svaki projekat kao da baš od tog projekta zavisi ceo naš uspeh, razgovarajte sa građanima jer radimo za njih i zbog njih", napisala je Brnabić na platformi Iks.

Onima koji su tokom ceremonije polaganja zakletve, pokazali nepoštovanje prema instituciji Narodne skupštine, predsednika Srbije, a time, kako je navela i prema svim građanima Srbije, poručila je da se tako ne stiče poverenje građana. 

,,Pokazali su bahatost, neozbiljnost, krajnju političku šuplju narcisoidnost i nevaspitanje koje baš niko ne može da podrži. Nikada", istakla je predsednica Skupštine.

Kolegama poslanicima je poručila da ,,uvek i zauvek" prvo ide pokazivanje poštovanja prema svojoj zemlji, a daleko iza toga, dodala je, partijska pripadnost i političke razlike.

Brnabić je navela da predstavnici opozicije koji su Vučiću pokazivali repliku statue Oskar, mogu da uruče tu nagradu predsedniku za ,,borbenost, zaštitu nacionalnih interesa, ljubav prema Srbiji, naporan rad, samodisciplinu, rezultate i mnoge stvari koje je uradio za Srbiju". 

,,U tom slučaju, možda bi neki građani počeli da vas shvataju ozbiljno. No, dug je put od donjih leđa do glave. Prvi korak je najvažniji. Svi ga sa nestrpljenjem čekamo", zaključila je Brnabić

Izvor: T a n j u g; foto: T a n j u g

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva