:

:

TV Most

clock

Maj 24, 2019   21:42

0

259

Članovi Srpske liste nikada ne bi glasali protiv bilo kog srpskog kandidata

Politika je takva oblast u kojoj se stvari menjaju, sistemi reformišu, ali je činjenica da svoj obraz jedino sam čovek sebi može uprljati. Kako god to posmatrali, moramo biti svesni da ponosni Srbi i Srpkinje, kao i članovi Srpske liste sa Kosova i Metohije nikada ne bi glasali protiv bilo kog srpskog kandidata. U tome je razlika između odgovornih i neodgovornih pojedinaca, saopštila je večeras Srpska lista.

 

Odlukom da javno podrži albanskog kandidata na vanrednim izborima u severnoj Kosovskoj Mitrovici, Marko Jakšić je javno podržao politiku Kadrija Veseljija, Hašima Tačija i svih članova PDK koji za cilj imaju proterivanje srpskog naroda na severu Kosova i Metohije.
I nije predsednik Vučić naredio i naterao Marka Jakšića da poziva Srbe da glasaju protiv Srbina, već je to bila njegova, glupa i nerazumna, ali isključivo njegova odluka.

Marko Jakšić, po sopstvenom priznanju, organizator protesta pokreta 1 od 5 miliona na Kosovu i Metohiji, je čak i nakon što je javno podržao Gonđu Čauši,  još jednom rekao da bi ona bila bolji gradonačelnik od Srbina, Gorana Rakića.

Nakon što je njegova kandidatkinja i favorit, Albanka Čauši, doživela ubedljiv poraz kao direktan rezultat jedinstva i sloge srpskog naroda sada Marko Jakšić, koga u Kosovskoj Mitrovici znaju pod nadimkom “Mali Marko” pokušava da svoj javno izrečeni stav i odgovor na takvo političko delovanje predstavi kao nekakav politički pritisak.

Svesni činjenice da svako ima pravo na slobodu govora, apsolutno podržavamo i pravo da svako odgovori na političke stavove koji su protivne interesima srpskog naroda, pa makar taj stav dolazio i od “Malog Marka”, zaključuje se u saopštenju Srpske liste.

Izvor: TV Most, Saopštenje

Srpska listaizborigradonačelnici1 od 5 miliona
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva