:

:

TV Most

clock

Decembar 18, 2023   11:59

0

78

Cvijanović čestitala Vučiću i Vučeviću ubedljivu izbornu pobedu

Srpski član Predsedništva BiH Željka Cvijanović čestitala je predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću i predsedniku Srpske napredne stranke Milošu Vučeviću pobedu na parlamentarnim izborima u Srbiji, ističući da je to potvrda odgovorne politike mira i stabilnosti.

"Primite srdačne čestitke povodom ubedljive pobede koju je Srpska napredna stranka i lista 'Aleksandar Vučić Srbija ne sme da stane' zabelezila na slobodnim i demokratskim izborima. Poverenje koje su građani ukazali potvrda je ispravne i odgovorne politike mira i stabilnosti, s ciljem ekonomskog prosperiteta i unapređenja odnosa u celom regionu", istakla je Cvijanović.

Naglasila je da Republika Srpska u razvijenoj, privredno snažnoj i prosperitetnoj Srbiji vidi najsnažniji oslonac.

"Ponosni smo na snagu Srbije, kao i na ukupne odnose koji su odraz zajedništva i razumevanja, a posebno na naše bratske veze i nikada bolju, sadržajniju i konkretniju saradnju", navela je Cvijanović i dodala:

"Uz želje da svojom mudrom i suverenom politikom, koja je vredna svakog poštovanja, nastavite da doprinosite napretku i blagostanju Srbije i srpskog naroda u celini, srdačno Vas pozdravljam".

Izvor: T a n j u g

VučićCvijanovićizbori
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva