:

:

TV Most

clock

Septembar 06, 2021   16:26

0

106

Dačić i ambasador Jordana o unapređenju saradnje

Bilateralni odnosi Srbije i Jordana su dobri, ali postoji puno prostora za njihovo unapređenje, izjavio je predsednik Narodne skupštine Ivica Dačić koji je danas primio ambasadora Hašemitske Kraljevine Jordan na nerezidencijalnoj osnovi Aheda Sveidata.

Dačić je Sveidatu poželeo dobrodošlicu i uspešan mandat i napomenuo da je ovo godina u kojoj obeležavamo sedamdesetu godišnjicu od uspostavljanja bilateralnih odnosa i da možda upravo taj jubilej predstavlja pravu priliku za reaktivaciju odnosa na svim poljima.

Ambasador Sveidat zahvalio je na dobrodošlici i izrazio nameru da aktivno doprinosi bilateralnim odnosima dve zemlje tokom svog mandata, navodi se u saopštenju Narodne skupštine Srbije.

Složio se da postoji puno prostora za unapređenje bilateralne saradnje, čemu će svakako doprineti bliži kontakti zvaničnika, ali i parlamentaraca.

Dačić je istakao da postoji otvoren poziv predsednicima Senata i Poslaničkog doma jordanskog parlamenta, a izrazio je i spremnost da lično poseti Jordan, dodaje se u saopštenju.

Izvor: Танјуг

DačićJordanunapređenje saradnje
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva