:

:

TV Most

clock

Decembar 25, 2021   12:21

0

114

Dačić: Spremni smo za izbore, očekujemo dobar rezultat

Spremni smo za predstojeće izbore i očekujemo dobar izborni rezultat kao i uvek, izjavio je danas predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić.

On je novinarima u Gradskom odboru SPS u Beogradu rekao da će nakon novogodišnjih praznika biti održan partijski sastanak sa rukovodstvom SNS.

"Juče sam razgovarao sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem sa kojim svakodnevno razgovaram o temama od državnog značaja, ali kada je reč o partijskim odnosima, dogovorili smo se da odmah posle Nove godine napravimo partijski sastanak naša dva rukovodstva i da se dalje bavimo tim pitanjem šta je najbolje, na koji način, koja forma naše saradnje za parlamentarne i gradske izbore", rekao je Dačić.

Što se tiče predsedničkih izbora, Dačić je ponovio da SPS i SNS treba da imaju jednog zajedničkog predsedničkog kandidata, kao što je to bio slučaj prošlog puta kada je kandidat bio Aleksandar Vučić.

"Očekujemo da će on ponovo istaći svoju kandidaturu", rekao je Dačić.

Dačić je istakao da su SPS i SNS dobro sarađivali svih ovih godina i podsetio sa će sledeće godine biti deset godina te saradnje, te dodao da je malo koalicija koje opstaju toliko dugo na političkoj sceni Srbije.

Izvor: T a n j u g

Ivica DačićizboriSPSSNSAleksandar Vučić
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva