:

:

TV Most

Foto: T a n j u g

clock

Maj 23, 2022   9:11

0

116

Direktor Kancelarije za KiM danas i sutra u poseti Kosovu i Metohiji

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju dr Petar Petković boraviće danas i sutra na Kosovu i Metohiji. 

Danas u 12:30 sati direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju obići će u Orahovcu socijalno ugroženu porodicu Šarić i tom prilikom će braći Ljubiši i Draganu uručiti pomoć, koju je obezbedila je Kancelarija za Kosovo i Metohiju. 

U 13.15 Petković će pozdraviti meštane Velike Hoče (na ulasku u mesto, kod Spomenika) 

U 13:30 sati, u Velikoj Hoči, direktor Petar Petković obići će stomatološku ambulantu, gde će razgovarati sa zaposlenima koji nedavno zasnovali radni odnos. 

Nakon obilaska stomatološke ambulante, predviđeno je da direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju obiđe Dečansku vinicu, a posle toga, u 14:15 sati, posetiće šestočlanu porodicu Gogić, a u 14:45 sati Petković će posetiti šestočlanu, socijalno ugroženu porodicu Mihajlović. 

U 15:30 sati direktor Petković će obići selo Novake kod Prizrena, gde će razgovarati sa povratnicima o njihovim problemima i potrebama. 

Mediji će moći da isprate sve navedene događaje. 

U utorak, drugog dana posete, direktor Petar Petković, zajedno sa vladikom raško-prizrenskim i kosovsko-metohijskim Teodosijem  prisustvovaće u Prizrenu obeležavanju Slave Prizrenske Bogoslovije, Sveti Kirilo i Metodije, koje će započeti u 9 sati, liturgijom u crkvi Svetog Đorđa, a nastaviće se svečanim programom.  

Posetu Kosovu i Metohiji direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju dr Petar Petković završiće u 16:30 sati obilaskom crkve Bogorodice Ljeviške.

Izvor: TV Most, Saopštenje

Petar PetkovićKosovo i Metohija
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva