:

:

TV Most

clock

Decembar 09, 2022   15:21

0

128

Đorovićima iz Lapljeg Sela uručena nova oprema za proizvodnju torti i kolača

Nova oprema i pomoćni uređaji za izradu torti i kolača u vrednosti od preko 4 hiljade evra uručena je danas Slađani Đorović iz Lapljeg Sela. Opremu je obezbedila opština Gračanica preko IOM-a a u sklopu projekta za stabilizaciju zajednica.

Opremu je danas Slađani čija je cela porodica angažovana u ovom poslu uručila predsednica opštine Gračanica Ljiljana Šubarić zajedno sa direktorom odeljenja za ekonomski razvoj Nebojšom Milovanovićem.

Za širenje posla i razvoj proizvodnje ali i ekonosku stabilnost ovo je, po rečima Slađane Đorović, veliki podsticaj za dalji rad. Ona je zahvalila opštini Gračanica i organizaciji IOM na zalaganju i trudu da unaprede njihovo poslovanje.

Predsednica opštine Gračanica Ljiljana Šubarić poželela je porodici Đorović uspeh u daljem radu u nadi da će opremu koja je zaista vredna i kvalitetna koristiti na najbolji mogući način.

„Radujemo se što smo uspeli da pomognemo ljudima koji su ozbiljno usmereni na rad i širenje malih biznisa i ja sam ubeđena da je oprema otišla u prave ruke jer su Đorovići i do sada svojim radom pokazali da su vredni i predani poslu kojim se bave“, rekla je predsednica Šubarić uručujući opremu Đorovićima.

Za unapređenje posla porodici Đorović donirani su radni sto od inoksa sa rashladnim komorama, šporet sa dvostrukom pećnicom, profesionalni mikser, mašina za izradu fondana, rashladna vitrina i digitalna vaga.

Izvor: Naša Gračanica; Foto: Naša Gračanica

KiMLaplje SeloŠubarićĐorovići
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva