:

:

TV Most

clock

Januar 13, 2024   15:01

0

78

Đurđev: Bezbednost Srbije je u sigurnim rukama Vučića i Vučevića, naše službe su višestruko jače od protivničkih!

Današnji obilazak operativnog centra Vojnobezbednosne agencije od strane predsednika Srbije Aleksandra Vučića i ministra odbrane Miloša Vučevića predstavlja dokaz da država brine o svom bezbednosnom aparatu i da će nastaviti da jača kapacitete ne samo pomenute agencije, već i Vojnoobaveštajne agencije i Bezbednosno-informativne agencije, jer je njihovo sinhronizovano delovanje siguran zalog za odvraćanje neprijateljskih snaga od delovanja suprotnog interesima Srbije", izjavio je predsednik Srpske lige Aleksandar Đurđev.

On je pozdravio hapšenje građanina Srbije koji je špijunirao u korist Albanije i Kosova, te istakao da je to samo nastavak serije hapšenja stranih špijuna poput prethodno uhapšenog hrvatskog i bugarskog.

"Kada bi mogli, naši neprijatelji bi Srbiju raskomadali na sitne deliće, ali to ne mogu niti će moći jer Srbija ima snažno političko rukovodstvo i snažan policijski i vojnički potencijal. Moramo nastaviti da se naoružavamo i da tehnološki usavršavamo našu vojsku, a Srpska liga posebno podržava najavu ministra Vučevića da se u našoj zemlji uvede obavezan vojni rok. Predsednik Vučić je kao vrhovni komandant Vojske Srbije učinio nadljudske napore da ista, po oceni stranih medija i istraživačkih kuća, postane najmoćnija vojna sila u regionu, a geopolitičke regionalne i svetske okolnosti nam diktiraju da taj status i održimo" - zaključio je Đurđev.

Izvor: RTV; Foto: Djurdjev.rs

ĐurđevVučićVučevićKiM
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva