:

:

TV Most

clock

Decembar 25, 2018   17:48

0

311

Đurić: Haradinaj ne razlikuje pravo od neprava

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić obavestila je čitavu svetsku političku javnost, pa i Edija Ramu, o protivpravnim i anticivilizacijskim merama Prištine, i razumljivo je što albanska politička elita na Кosovu i Metohiji u panici i sa strahom i nervozom reaguje na pravednu diplomatsku borbu Srbije.

"Ramuša Haradinaja je uznemirilo to što su sve vlade sveta danas suočene sa nesalomivim argumentima o nasilničkoj prirodi režima u Prištini", naveo je u saopštenju direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić.

On je doda da "Haradinaj, koji jedino i ume da govori jezikom nasilja, ne razume da njegovi izbacivački maniri i kodeksi ponašanja u civilizovanom svetu nisu poželjni i da nisu deo mirnodopskog političkog instrumentarijuma.

Upravo zato Haradinaj i govori o pravu samoproglašenog Кosova na uvođenje trgovinskih blokada, jer on naprosto ne razlikuje pravo od neprava.

Srbija ima načina da na raznovrsne drastične načine odgovori na bezumlje Prištine,  ali prepustiće Haradinaju i njegovim političkim saborcima da ponosno nose titulu najvećih evropskih siledžija, a premijerka Brnabić i svi članovi naše vlade nastaviće da se dostupnim civilizovanim i demokratskim sredstvima bore protiv njihovog nazadnog poimanja politike, piše na kraju saopštenja.

Izvor: TV Most, saopštenje

ĐurićreagovanjeHaradinaj
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva