:

:

TV Most

Foto: T a n j u g

clock

Februar 21, 2020   19:20

0

25

Đurić: Jeremić izigrao Srbiju, ne treba ni da ide na izbore

Potpredsednik GO SNS Marko Đurić kaže da je Vuk Jeremić izigrao Srbiju i da ne treba ni da izlazi na izbore, jer na njima nema šta da traži.

"Jeremić i njegovi sadašnji i nekadašnji politički partneri igrali su se politike i u toj su igri trpeli poraz za porazom. Jeremić je izigrao Srbiju. Samo on u stilu večitog razmaženog infanta srpske politike može da izgovori budalaštinu kao što je 'Vučić se zaigrao'", kazao je Đurić reagujući na izjavu lidera Narodne stranke za Glas Amerike.

On je dodao da se Jeremić danas bez blama izdaje za "nekakvog opozicionog lidera", iako je, tvrdi, "direktno odgovoran za podršku Međunarodnog suda pravde jednostrano proglašenoj nezavisnosti Kosova, za postavljanje faktičke granice između Srba u centralnoj Srbiji i braće na Kosovu i Metohiji, za dovođenje Euleksa..."

Navodeći da je to bilans Jeremićeve političke igre, Đurić mu poručuje da je za njega bolje da nikada ne izađe na izbore, jer bi bio suočen sa kaznom i prezirom građana.

"Uostalom, na izbore i ne izlazi verovatno zato što je toga svestan", zaključuje Đurić.

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je danas za Glas Amerike da će se predsednik Aleksandar Vučić "preigrati u nastojanju da izbegne obećanje koje je Zapadu dao o rešavanju pitanja Kosova i Metohije", te da će nakon izbora relativno brzo morati da budu raspisani novi, ali pod drugačijim uslovima.

Izvor: T a n j u g

Marko ĐurićVuk Jeremićizbori
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva