:

:

TV Most

clock

Maj 25, 2020   19:44

0

175

Đurić: U poslednja 24 časa nije bilo testiranih u opštinama sa srpskom većinom na KiM

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić saopštio je večeras da u poslednja 24 časa nije bilo testiranih lica na infekciju kovid-19 u opštinama sa srpskom većinom na Kosovu i Metohiji.

Đurić je u dnevnom izveštaju o situaciji na KiM precizirao da je do sad testirano 1.500 lica i ukazao da nema registrovanih novoobolelih u većinski srpskim sredinama.

"Do danas je ukupno obolelo 116 osoba, 105 je izlečeno, a 10 lica je preminulo. Oboleli su iz Kosovske Mitrovice (43), Zvečana (25), Leposavića (24), Zubinog Potoka (24). Obolela osoba smeštena je u KBC Kosovska Mitrovica (1)", naveo je Đurić u današnjem dnevnom izveštaju na Instagram profilu.

Direktor Kancelarije za KiM je istakao da su u opštini Gnjilane nabavljeni i distribuirali lekovi i hrana građanima, dok se opštini Zvečan takođe svakodnevno obezbeđuju lekovi i hrana građanima.

"U opštini Novo Brdo obezbedili smo i podelili pakete pomoći sa hranom i higijenskim sredstvima za socijalno ugrožene porodice. U opštini Kosovska Kamenica obezbedili smo i podelili lekove i pakete sa hranom i higijenskim sredstvima. U opštini Leposavić snabdeli smo veći broj porodica osnovnim životnim namirnicama", naveo je Đurić u dnevnom izveštaju o situaciji na Kosovu i Metohiji.

Izvor: Kosovo online

KiMkoronavirusSever KiM

Kosovo i Metohija

Najčitanije

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva