:

:

TV Most

clock

Januar 06, 2019   14:02

0

220

Đurić: Za nove pobede Srbije, sačuvati Srbe na KiM

Srpska napredna stranka obeležila je danas Badnji dan, a badnjak je u partijsku centralu, uneo potpredsednik naprednjaka Marko Đurić.On je, nakon osveštavanja badnjaka, naprednjacima poručio da je godina koja predstoji ona u kojoj će se boriti na način na koji su to činili i do sada, na način koji je "zacrtao" njihov predsednik Aleksandar Vučić.

"Borićemo se svom snagom da Srbiju podignemo sa kolena i u ekonomskom i u političkom i u svakom drugom smislu. Na današnji sveti dan iz sedišta SNS želimo da poručimo da ljubav mir i sloga za praznike vladaju u svakom našem domu", rekao je Đurić.

Đurić je govoreći o rezultatima rekao da je nezaposlenost u Srbiji danas pala sa 26 na 11 odsto.

"To je pravi način da kao politička organizacija uđemo i u novu godinu, sa jednim zavetom da će svaki naš clan koji je imenovan da bude odogovoran za institucije i sudbinu Srbije dati svoj maksimum", rekao je Đurić.

Dodao je da će i u 2019. dati sve od sebe da se sačuva srpski narod i interesi Srba na KiM.

"Kada sam rekao da će biti teška godina, prva misao mi je ona o položaju i sudbini naroda na KiM koji je i danas suočen sa velikim pritiscima i izazovima". Srpski narod i ovu godinu čeka sa neizvesnošću, rekao je Đurić.

S druge strane, srpski narod na KiM i svugde drugde dočekuje Badnji dan svestan da iza njih danas stoji Srbija koja je neuporedivo snažnija nego ranije, jer je predstavlja čovek i politika koja, kako kaže, stoji iz anjihove bezbednosti.

"Na Badnji dan se okrećemo ljubavlju i solidarnošću, to je dan kada treba da pozovemo na mir i da poželimo sve najbolje svima uključujući i naše političke protivnike", rekao je Đurić.

Svim građanima poželeo je uspešnu i prosperitetnu godinu u kojoj će, naglašava, biti truda i napretka, ali ne i kompromisa sa onima koji žele da vrate Srbiju u prošlost.

Đurić je u sedište SNS uneo badnjak i sa brojnim gostima prisustvovao službi povodom Badnjeg dana.

Izvor: TV Most/Tanjug

Marko ĐurićSNSbadnjak
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva