:

:

TV Most

clock

April 28, 2024   10:22

0

148

Eljšani: Uhapšena tri lica zbog napada na srpskog mladića, danas daju iskaze pred istražnim sudijom

Kosovska policija uhapsila tri osobe, a još dvoje je identifikovano, dok se za šestim licem traga zbog napada na dvadesetogodišnjeg mladića srpske nacionalnosti P. K, na parkingu u severnom delu Mitrovice, kada je istovremeno i opljačkan, a zamenik komandira Kosovske policije za region Sever Veton Eljšani rekao je da bi uhapšeni danas trebalo da se pojave pred istražnim sudijom i da daju iskaz.

"Nemam detalje, ali uhapsili smo troje njih, od kojih je jedan petnaestogodišnjak, a druga dvojica su punoletni. Za treće lice sumnjamo da je ono koje je kupilo lanac. Imamo još troje osumnjičenih, dvoje smo identifikovali, a za trećim se traga. Nadamo se da ćemo uskoro rasvetliti ceo slučaj", rekao je Eljšani za Kosovo onlajn. 

Reč je o grupi od pet mladića, koji su učestvovali napdu o pljački dvadestogosdišnjeg mladića srpske nacionalnosti u Severnoj Mitrovici, dok je jedno od privedenih lica navodno kupilo ukradeni lanac.

Kako je kazao Eljšani, mladići koji su učestvovali u napadu su iz južnog rejona Mitrovice.

Eljšani ističe da je, uprkos kritikama, dobro što su u gradu postavljene kamere jer, kako je rekao, zahvaljujući kamerama policija je uspela da identifikuje počinioce ovog dela.

Slučaj napada i pljačke srpskog mladića, dogodio se, prema policijskim informacijama, 22. aprila, u ulici Čika Jovinoj.

Prema izjavi mladića koji je napadnut, to se dogodilo kada je pošao da uđe u jedan lokal, udaren je teškim predmetom, odnosno ciglom u glavu, a sa vrata mu je strgnut lančić. Odmah mu je pružena medicinska pomoć zbog povreda u predelu glave.

Izvor: Kosovo online

Severna MitrovicaEljšaninapadmladić

Kosovo i Metohija

Najčitanije

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva