:

:

TV Most

Foto: Танјуг

clock

April 06, 2020   18:26

0

14

Erdogan: Podrška prijateljima iz Srbije u borbi protiv pandemije

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas pismo predsednika Turske Redžepa Tajipa Erdogana, koji ističe da je siguran da će efikasne mere koje su preduzete protiv pandemije Kovid-19 doprineti da se ova krizna situacija prebrodi u najkraćem mogućem roku.
 

„Želeo bih da izrazim svoje najiskrenije saučešće povodom svih izgubljenih života Vaših građana, između ostalih državnog sekretara Ministarstva za zaštitu životne sredine g. Branislava Blažića, usled pandemije KOVID-19 koja predstavlja veliku opasnost za ceo svet. Nadam se da ćemo u najkraćem mogućem roku prebroditi ovu tešku situaciju.

Siguran sam da će efikasne mere koje ste preduzeli od prvog dana borbe protiv pandemije KOVID-19 doprineti da se ova krizna situacija prebrodi sa najmanjim mogućim gubicima. Želim Vam uspeh u Vašim naporima. Nadam se da će medicinska oprema, koju ćemo poslati u Vašu zemlju ove nedelje, pored setova za testiranje koje smo Vam prethodno dostavili, predstavljati našu podršku prijateljima iz Srbije u njihovoj borbi protiv pandemije.

Ovom prilikom bih želeo da izrazim želju da uskoro, kada se prevaziđe kriza, ugostim Vašu Ekselenciju u Turskoj. Takođe, upućujem Vam najsrdačnije želje za Vaše zdravlje i sreću, kao i blagostanje i dobrobit prijateljskog naroda“, navodi se u pismu predsednika Republike Turske Redžepa Tajipa Erdogana.

Izvor: TV Most, saopštenje

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva