:

:

TV Most

clock

Oktobar 26, 2020   21:17

0

97

GO SNS Šabac osudio medijski linč protiv Vučića

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Šapcu najoštrije je osudio, kako je ocenio, medijski linč koji se sprovodi protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića, a u kojem "zdušno" učestvuje lider Zajedno za Srbiju i bivši gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović.

"Uz pomoć tajkunskih medija, čiji je jedini cilj dehumanizacija političkih protivnika, a isključivo zarad interesa vlasnika tih glasila, Nebojša Zelenović ne odustaje od svojih prljavih igara kako bi sve one koji rade u interesu naše države označio kao metu za odstrel", navodi se u saopštenju SNS-a.

Ocenjuje se da je obrušavanje na predsednika Srbije usledilo nakon najave da će se državni vrh temeljno uhvatiti u koštac sa kriminalom.

Ta najava, kako dodaju, teško je pala vlasnicima nekoliko "paramedijskih kuća", te su se kao hijene ustremili na predsednika, ali i na njegovu porodicu.

Gradski odbor SNS-a u Šapcu pozvao je lidera Zajedno za Srbiju i njegove partnere da prestanu sa "iživljavanjem" nad predsednikom Aleksandrom Vučićem i državnim vrhom, već da svoju snagu usmere u kvalitetne ideje koje bi bile na dobrobit svih građana Srbije.

Izvor: TAНЈУГ

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva