:

:

TV Most

Foto: TV Most

clock

April 07, 2019   15:00

0

367

Hoti: Crkva u Suvom Dolu obijena,počinioci nepoznati; saradnja sa građanima važna

Povodom obijanja crkve u Suvom Dolu zamenik komandira KPS za region Mitrovica Sever Besim Hoti je za Televiziju Most izjavio da su pripadnici policije odmah obavili uviđaj i da je istraga u toku. On je istakao važnost saradnje, u ovom i sličnim slučajevima, sa građanima.

"Juče tokom dana Kosovska policija – Mitrovica Sever dobila je informaciju da je crkva u selu Suvi Do obijena. Policija je odmah izašla na lice mesta gde je utvrđeno da je nasilno obijena crkva i istražni policajci i tehnička – forenzička  ekipa policije izvršili su uviđaj. Nije se moglo utvrditi da li je nešto odneto iz crkve, pre svega novac. Policija će odraditi sve istražne postupke kako bi došla do saznanja o mogućim počiniocima ovog krivičnog dela. Kada su ovakvi slučajevi u pitanju mi uvek tražimo podršku građana kako bismo lakše došli do informacija o mogućim počiniocima", kaže Hoti.


On naglašava da Policija svakodnevno obavlja svoje dužnosti, obilazi sve vitalne objekte, verske i kulturne objekte u regionu Mitrovica Sever, a sigurno je da će i ubuduće delovati preventivno kako se ne bi ovako nešto dešavalo.

Izvor: TV Most

KPSobijena crkvaSuvi Dopočinioci nepoznati

Kosovo i Metohija

Najčitanije

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva