:

:

TV Most

Foto: arhivska fotografija

clock

Decembar 16, 2018   22:01

0

330

Hrkalović: Upad u policijsku stanicu – udar na institucije

Državna sekretarka MUP-a Dijana Hrkalović navela je da su predstavnici Saveza za Srbiju, predvođeni Boškom Obradovićem, večeras nasilno upali u policijsku stanicu u Guči, kako bi se obračunali sa policijskim službenicima i sprečili ih u radu i ocenila da to predstavlja otvoreni udar na institucije države Srbije.

“Predstavnici Saveza za Srbiju, predvodeni Boškom Obradovicem, vecveras su nasilno upali u policijsku stanicu u Guci, kako bi se obracunali sa policijskim službenicima i sprecili ih u njihovom radu. Navodno, nezadovoljni privodenjem Lazara Đurovica, jednog od predstavnika njihovog Saveza, koji je doveden u stanicu po nalogu tužioca zbog sumnje da je danas napao novinara ispred jednog biracakog mesta, na najbrutalniji nacin želeli su da se obracunaju sa ljudima iz policije i tužilaštva, što predstavlja otvoreni udar na institucije države Srbije”, navela je Hrkalović.

Po svaku cenu su hteli, ukazuje ona, da se obračunaju sa policajcima, ali i sa tužiocima koji su u tom trenutku uzimali izjavu od Đurovića u stanici, preneo je B92.

“Apsolutno nisu birali sredstva kako bi sprecili da se zakon primenjuje jednako prema svima, ma ko se o njega ogrešio. Imajuci u vidu da sam došla da obiđem policijske službenike i pružim im podršku zbog medijskih napada Boška Obradovica, u trenutku upada bila sam u policijskoj stanici, a kada sam na pristojan nacin pokušala da smirim situaciju, usledile su najbrutalnije uvrede od strane Boška Obradovica. Apsolutno me ne čudi što vređa jednu ženu, jer to je njihova vec prepoznatljiva politika, pa zato i mogu da razumem”, navela je Hrkalović,

Državna sekretarka MUP-a je u izjavi za javnost naglasila da ne tražim zaštitu za sebe, ali da ne može da dozvolim da Obradović i jedan deo funkcionera Saveza za Srbiju napadaju casne policajce, njene kolege koje predano i pošteno rade svoj posao.

“Ne mogu da gledam kako vređa i omalovažava policijske službenike samo zato što rade iskljucivo u skladu sa zakonom“, navela je Hrkalovićeva.

Izvor: Танјуг

Dijana Hrkalovićlokalni izbori
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva