:

:

TV Most

clock

Jun 22, 2022   14:24

0

141

Jevtić: Slaviši Ristiću su Srbi za sve krivi

Povodom intervjua, koji je agenciji Beta dao Slaviša Ristić, narodni poslanik sa KiM u budućem sastavu Skupštine Srbije,  iz redova opozicije, u kojem je kazao da je proces povratka raseljenih Srba izgubio svaku perspektivu upravo od momenta kada je brigu o povratku preuzelo kosovsko Ministarstvo za povratak i zajednice na čijem čelu su članovi Srpske liste, reagovao je Dalibor Jevtić, potpredsednik Srpske liste i gradonačelnik Štrpca.

"Klasičan primer davanja alibija onima koji lažnim optužnicama protiv Srba, uzurpacijom imovine raseljenih Srba i na svaki drugi način čine sve da povratka Srba na Kosovu ne bude, i umesto da gospodin Ristić kritikuje Albance on im daje alibi i za nisku stopu povratka krivi Srbe, jer Slaviši Ristiću su Srbi za sve krivi", navodi Jevtić u objavi na Tviteru.

On dalje naglašava da su Srbi "krivi su i što se protiv njih podižu optužnice samo da se na Kosovo ne bi vratili ili da bi se sa Kosova raselili". 

"Napada i okrivljuje Srpsku listu kao i Srpsku naprednu stranku zato što jedino SL i SNS, a posebno predsednik Aleksandar Vučić štite i brane srpski narod od svih napada i bore se za opstanak i povratak Srba na Kosovo. Moram da priznam da su Slaviši za jedno sigurno krivi i predsednik Vučić i Srpska lista, ali i srpski narod. Krivi smo što on na izborima dobije tek 95 glasova Srba. Eto toliko veruje narod Ristiću", zaključuje Jevtić.

Izvor: TV Most

Dalibor JevtićSlaviša RistićSNSSrpska lista
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva