:

:

TV Most

Foto: alo.rs

clock

Avgust 01, 2019   14:54

0

196

Jovanov: Odlučio Boško Obradović da postane vlast!

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Milenko Jovanov ukazao je da Boško Obradović u svojoj težnji da dođe do vlasti "jedino nije uspeo je da se odluči oko načina na koji bi na vlast došao, pa je tako neodlučan prepustio samoj vlasti da bira, da li bi više volela da je Boško pobedi na izborima, ili bi, pak, da je Boško smeni na ulici."

"Dakle, u pitanju je samo izbor između te dve opcije, a rezultat će u svakom slučaju biti isti – Boško je od proleća vlast u Srbiji! Jer je tako u mogućnosti...Ako iko misli da je ovo prvi put da Boško donosi ovako važne odluke, vara se! Evo, na primer, pre dve godine, Boško je odlučio da postane predsednik. Doduše, nakon što je osvojio velikih 2,28 odsto glasova više nije spominjao ovu odluku, ali je već sledeće godine doneo novu. Odlučio je da vodi Beograd! ", navodi Jovanov u saopštenju.

"Međutim", ističe Jovanov "ni građani glavnog grada nisu imali razumevanja za njegove odluke i ideje i nisu bili raspoloženi da ih vodi čovek koji ni u rodnom Čačku ne može da bude gradonačelnik, pa je Boško, zajedno sa svojim saveznikom Sašom Radulovićem,  osvojio čak 3,8 odsto glasova, nakon čega više ni ovu odluku nije spominjao".

"U nedostatku novih ideja i odluka, Boško je pričao sa kamenom za kupus, maltretirao žene, mlatarao vešalima po Terazijama, pozivao na državne udare i vojne pučeve, upadao na RTS, pokušavao da blokira zgradu Predsedništva, terao kamiondžije da voze preko policije, čamio pod šatorom, da bi, najzad, u danima visokih letnjih temperatura i, po svemu sudeći, dugotrajnog boravka na suncu, odlučio da postane vlast!", navodi Jovanov.

"Od srca mu čestitam na donetoj odluci i nemam nameru, niti verujem da bi to imalo ikakvog efekta, da ga u njegovim odlukama razuveravam. Niti bih umeo, niti sam stručan za to. Već će to, kao i uvek, učiniti narod Srbije, koji će, uveren sam, opet pokazati da ne podržava profašističke siledžije poput Boška Obradovića i njegove današnje partnere, a nekadašnje perjanice žute lopovske kamarile, Đilasa i Jeremića. I pokazaće da ih ne podržava nigde. Ni na ulici, ni na izborima", stoji na kraju saopštenja Milenka Jovanova, potpredsednika Glavnog odbora Srpske napredne stranke..

Izvor: TV Most, saopštenje

Milenko JovanovSNSBoško Obradović
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva