:

:

TV Most

Foto: TV Most

clock

Oktobar 08, 2021   16:47

0

365

Kandidat Srpske liste za gradonačelnika i kandidati za odbornike u opštini Zvečan obišli meštane Grabovca i Srbovca

Kandidat za gradonačelnika  Zvečana, Dragiša Milović danas je, zajedno sa kandidatima za odbornike u ovoj opštini, u  okviru predizborne  kampanje, obišao novoizgrađeni most u Srbovcu, koji povezuje ovo mesto i Valač.

Novi most mnogo znači meštanima Srbovca i susednog Valača jer im je na ovaj način olakšan i pristup do imanja koja obrađuju. Izgradnju mosta u dužini od 132 metra finansirala je Opština Zvečan.

“Ovo je velika pomoć za meštane kako Srbovca tako i susednog sela Valač jer je olakšao kako komunikaciju između dva mesta tako  i pristup za školu, za decu, za njihova imanja. Opština Zvečan u periodu koji je iza nas je odradila i prilazne puteve što je olakšalo život meštana”, rekao je Dragiša Milović, kandidat za gradonačelnika Zvečana.

Kandidat za gradonačelnika  Zvečana, Dragiša Milović danas je, zajedno sa kandidatima za odbornike u ovoj opštini, u  okviru predizborne  kampanje, obišao i Grabovac, gde je u završnoj fazi izgradnja stambene zgrade za mlade bračne parove sa decom.

Meštanima Grabovca kojima je na sastanku sa predstavnicima Kancelarije za KiM prošle godine obećana izgradnja bedema za sprečavanje izlivanja reke Ibar, obnavljanje dela kanalizacione mreže u dužini od 1km  od Srbovca do Rudara i stambene zgrade sa 12 stanova za mlade bračne parove sa decom. 

“Zgrada je namenjena isključivo porodicama sa decom kako bi se u našoj školi povratila brojnost dece. Zbog odliva stanovništva bili smo prinuđeni da napravimo stambeni objekat kako bi smo zadržali mlade bračne parove, a nadamo se i povratku onih koji su otišli”, istakao je Dragan Hristov, kandidat za odbornika opštine Zvečan. 

Ovi projekti su u fazi realizacije, a u novu zgradu stanari bi trebalo da se usele do početka sledeće godine.

Izgradnju stambene zgrade, kao i ostale navedene projekte, finansirala je Kancelarija za KiM.

Izvor: TV Most

KiMSrbovacGrabovacMilovićHristovkandidati Srpske liste
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva