:

:

TV Most

Foto: Radio Kosovska Mitrovica

clock

Jun 21, 2020   21:01

0

140

Kandidati za poslanike u Skupštini Srbije: Srbija danas glasa za budućnost

Kandidati za poslanike u Skupštini Srbije Ljubomir Marić, Danijela Vujičić i Milan Savić poručili su danas u Kosovskoj Mitrovici da Srbija danas treba da glasa za budućnost. Oni su pozvali narod na jedinstvo i odgovornost prema pokolenjima koja dolaze.

 

“Danas je dan kada se se brane boje zastave Srbije, danas se pokazuje koliko se voli država Srbija. Samo je jedna opcija koja pokazuje koliko je Srbija danas jaka i koliko treba da bude jaka. Vrlo lak izbor, danas se podržava politika Aleksandra Vučića i bira jasna budućnost, obezbeđuju deca i osigurava opstanak na Kosovu i Metohiji” poručio je Ljubomir Marić.

“Želimo da lista Aleksandar Vučić odnese ubedljivu pobedu i zaokruživanjem boja jedan građani zaokružuju prosperitet i budućnost srpskog naroda na KiM”, istakla je Vujičić.

Milan Savić je poručio da će ovaj dan pokazati da je nemoguće pobediti posredstvom kako je rekao “prljave kampanje” koju su prema njegovom mišljenju vodili protivnici Aleksandra Vučića.

“Ovo je dan kada će građani pokazati apsolutno poverenje u odlučnu politiku predsednika Aleksandra Vučića, politiku opstanka i ostanka srpskog naroda na KiM i politiku prosperitata i svetle i još bolje budućnosti za našu decu” rekao je Savić.

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica, TV Most

izboriKiM
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva