:

:

TV Most

clock

Maj 19, 2022   15:00

0

183

Knežević: Đukanovićeva podrška Prištini očajnički potez ostarelog diktatora i konvertita

Podrška predsednika Crne Gore Mila Đukanovića učlanjenju Kosova u Savet Evrope predstavlja očajnički potez ostarelog diktatora i konvertita i sigurno će dobiti adekvatan odgovor i u Crnoj Gori i u Srbiji, izjavio je za Kosovo onlajn jedan od lidera Demokratskog fronta Milan Knežević.

Knežević povodom Đukanovićeve dvodnevne posete Prištini ističe i da bi se "iskreno začudio da je on izjavio ili najavio nešto drugo što bi išlo u pravcu poboljšanja odnosa sa Srbijom".

"Ili da se ne daj Bože sreo sa Srbima i Crnogorcima koji jedva opstaju po enklavama čuvajući veru i pravo na budućnost svojih potomaka. Kao dokazani politički janjičar Đukanović ne može podneti istinu da je upravo na kosovskom talasu došao na vlast krajem osamdesetih godina prošlog veka i da je tad bio veći Srbin od Slobodana Miloševića, Radovana Karadžića i Vojislava Šešelja zajedno. Zato u svojoj janičarskoj svesti čini sve da naudi narodu kojem je nekad pripadao i dokaže se kao najveći antisrbin na Balkanu", kaže Knežević za Kosovo onlajn.

Knežević podseća da je Đukanović "na sličan način želeo da formira i partijsku crkvu 2020, a sad se on, članovi njegove familije i najbliži saradnici plaše Skaja više nego strašnog suda".

"Tako da očekujem da Đukanović pre dobije članstvo u Spužu nego što će Kurti videti Brisel", završava Knežević.

Izvor: Kosovo online

KiMMilan KneževićMilo ĐukanovićSavet Evrope
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva