:

:

TV Most

clock

Septembar 06, 2022   19:23

0

134

Kolaps Srbije - odbojkaši eliminisani u osmini finala od Argentine

Odbojkaši Srbije nisu uspeli da se plasiraju u četvrtfinale prvenstva sveta, pošto su danas u osmini finala, u Gljivicama u Poljskoj, izgubili od Argentine sa 3:0 (25:23, 25:21, 25:23).

Srbija je u osminu finala ušla sa maksimalnim učinkom u grupi, pošto u tri meča nije izgubila nijedan set, dok se Argentina bukvalno provukla među 16 najboljih, ali je u današnjem meču delovalo da je učinak dva tima u prvoj fazi takmičenja bio obrnut.

Iako je naš tim objektivno kvalitetniji od Argentine, danas to nije pokazao, pošto je u svim elementima igre bilo lošiji i potpuno zasluženo je eliminisan.

Argentina je imala više uspešnih napada i više blokova, a napravila je manje grešaka od reprezentacije Srbije, i to joj je omogućilo da napravi jedino iznenađenje u mečevima osmine finala na prvenstvu sveta.

Srbija: Kovačević 13, Lisinac 12, Petković 9, Ivović 8, Podrašćanin 6, Atanasijević 3, Petrić, Katić, Peković, Krsmanović, Jovović, Perić, Mašulović, Todorović.

Argentina: Lima 14, Konte 13, Loser 12, Palasios 8, Ramos 6, De Čeko 3, Sančez, Martinez, Galjego, Danani, Paloski, Visentin, Zebra, Kukarcev.

Rival Argentincima u četvrtfinalu biće pobednik duela između Brazila i Irana, koji se igra od 21 sat.

Preostali četvrtfinalni parovi SP su poznati, a sastaju se Italija - Francuska, Slovenija - Ukrajina i Poljska - SAD.

Izvor: FoNet

odbojkaSvetsko prvenstvoeliminacija
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva