:

:

TV Most

clock

Jun 20, 2023   9:00

0

91

Košarkaši Crvene zvezde i Partizana večeras igraju četvrti meč finala ABA lige

Košarkaši Crvene zvezde i Partizana igraće večeras od 19 sati u dvorani "Aleksandar Nikolić" četvrti meč finala plej-ofa ABA lige.

Partizan vodi 2:1 u finalnoj seriji, koja se igra na tri pobede.

Trener košarkaša Crvene zvezde Duško Ivanović izjavio je da njegov tim očekuje još teži posao nego u trećem meču.

"To znači da ćemo taj meč morati da odigramo sa još više energije, čvrstine. Još jednom koristim priliku da pozovem naše navijače da sportski navijaju, da bodre naš tim, da ne vređaju nikoga i posebno da ne ubacuju apsolutno ništa na teren, jer je prednost domaćeg terena gromoglasno navijanje sa tribina. Bodrite i podržavajte naše igrače, ali fer sportski i korektno, jer samo tako možemo da dođemo zajedno do cilja", istakao je Ivanović.

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović izjavio je da se nada da će njegov tim večeras biti hladnokrvniji.

"Nadamo se da ćemo biti spremniji i da ćemo biti hladnokrvniji. Znamo da je ispred nas velika prilika, još jedna utakmica. Moramo igrati dobro konstantno tokom svih 40 minuta", istakao je Obradović.

Disciplinski sudija ABA lige Hrvoje Vidan kaznio je Crvenu zvezdu novčano sa 25.000 evra i zatvaranjem dela tribina zbog incidenata na trećem meču finala plej-ofa. Zvezda će u večerašnjem meču morati da zatvori deo tribina uz sam teren i pored klupe gostiju.

Ujedno, sa po 2.000 evra kažnjeni su prvotimci Partizana Jam Madar, zbog nepristojnog gestikuliranja i Džejms Naneli zbog rasprave sa navijačem.

Slovenci Saša Pukl i Matej Boltauzer i Josip Radojković iz Hrvatske sudiće večerašnji meč između Crvene zvezde i Partizana.

Eventualna majstorica je na programu u četvrtak od 20 sati u "Štark areni".

Izvor: T a n j u g

košarkaCrvena zvezdaPartizanABA liga
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva